Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Cigarettatöltő - Sodró

A cigarettatöltő és a cigarettasodró egy olyan eszköz, mely segítségével egyszerűen, és gyorsan készítheted el saját élvezeti cikked. Az otthoni cigarettakészítés elengedhetelen kellékei!


15termék 115
15termék 115

A cigarettatöltő használatáról ide kattintva tekinthetsz meg egy videót.

A fém cigarettasodró használati videóért kattints ide.

A műanyag cigaretta sodrásáról pedig ide kattintva tájékozódhatsz.

A cigarettatöltő az az eszköz, amelyet a cigarettahüvely dohánnyal való kitöltésére használnak. A használt töltőanyag típusa nagyban befolyásolhatja a cigaretta ízét és erősségét. Webáruházunk számos különféle cigarettatöltő opciót kínál, beleértve a prémium minőségű 1-es sima, dupla és tripla töltőket.

A fém cigarettasodrók olyan gépek, amelyek fémhengerekkel cigarettát sodornak. Ezek a gépek népszerűek a dohányosok körében, akik szívesebben sodorják a cigarettájukat, mivel nagyfokú pontosságot és a késztermék feletti ellenőrzést biztosítanak. Webáruházunk kiváló minőségű fém cigarettasodró gépek széles választékát kínálja, amelyek könnyen kezelhetők és egyenletes eredményt produkálnak.

A műanyag cigarettasodró gépek olyan gépek, amelyek műanyag hengerek segítségével sodornak cigarettára. Ezek a gépek a fémhengergépek népszerű alternatívái, mivel jellemzően könnyebbek és hordozhatóbbak. Webáruházunk műanyag cigarettasodró gépek széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek választások. Ezek a gépek szintén könnyen használhatók, és egyenletes eredményeket produkálnak.

Összefoglalva: akár dohányos, aki a tökéletes töltőeszközt keresi saját cigarettájának elkészítéséhez, akár egy megbízható sodrógépet keres, amely megkönnyíti a folyamatot, webáruházunk széles választékot kínál, amelyek közül választhat.

A hatályos törvényeknek megfelelően, ezen eszközök kizárólag dohányboltban értékesíthetőek a fogyasztó számára.