Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Benzines öngyújtó

A benzines öngyújtók olyan öngyújtók, amelyek folyékony üzemanyagot, jellemzően butánt vagy benzint használnak láng generálására. Újratölthetőek, és gyakran látható üzemanyagtartályuk van. Általában cigaretták, gyertyák és kandallók meggyújtására használják, és megbízhatóbbnak és tartósabbnak tartják, mint az eldobható öngyújtók. A benzines öngyújtók sokféle formában, méretben és kivitelben is megtalálhatók, köztük vannak olyanok is, amelyeket szél- és vízállónak terveztek.


3termék 13
3termék 13

A benzines öngyújtók, más néven folyékony tüzelőanyag-gyújtók, éghető folyadékot, például benzint vagy öngyújtófolyadékot használnak tüzelőanyagként a láng generálására. Gyakran használják cigaretták, gyertyák és kandallók meggyújtására. Általában van egy kis tüzelőanyag-tartálya és egy kanóca, amely az üzemanyagot a lánghoz szívja. A benzines öngyújtók lehetnek újratölthetőek vagy eldobhatóak, és általában egy gomb megnyomásával vagy a kerék tűzkőhöz ütésével gyújtják meg. Egyes modellek állítható lángmérettel és beépített funkciókkal, például üzemanyagszint-jelzővel vagy szélálló kialakítással rendelkezhetnek.

A Zippo öngyújtók egy újratölthető, szélálló benzines öngyújtók márkája, amelyeket 1933 óta gyártanak. Jellegzetes kialakításukról ismertek, négyszögletes fém tokkal, csuklós fedéllel és kivehető betéttel, amely a kanócot és az öngyújtó folyadékot tartja. A Zippo öngyújtókat kovakő kerék gyújtja meg, amely szikrát hoz létre, amely meggyújtja a kanócot és az üzemanyagot. A kovakő kerék cseréje az öngyújtó alján található kis gomb elforgatásával történik. A Zippo öngyújtókat úgy tervezték, hogy tartósak és hosszú élettartamúak legyenek, és sokuk életre szóló garanciával rendelkezik. A márka arról is ismert, hogy az öngyújtótokot különféle mintákkal, logókkal vagy gravírozásokkal testre szabhatja. Széles körben használják cigaretták, gyertyák és tábortüzek meggyújtására, és tartósságuk, dizájnjuk és márka ismertségük miatt gyakran gyűjthető tárgynak tekintik őket.