Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Bepörgetős hamuzó

Mini, közepes, extra nagy vagy akár különleges formájú bepörgős hamutartót keresel? Kínálatunkban minden opcióra találsz megoldást!


4termék 14
4termék 14

Aggódtál már valaha azon, hogy az elnyomott cigaretta lehet, hogy nem aludt ki?

Ezután ezzel már nem kell törődnöd, hiszen a bepörgetős hamutartó használatával a cigarettacsikk beesik egy oxigénmentes környezetbe, ahol megszűnnek az égéshez szükséges feltételek, ezáltal önmagától kialszik, emellett a bepörgetős hamutartó teljesen elrejti a dohányzás során keletkező hamut és kellemetlen szagokat.

Hogyan használd a hamutartót?

Egyszerűen középen nyomd le a rugós rudat, így a forgótálca leereszkedik és a rajta lévő cigarettacsikk és hamu a hamutartó aljába pörög. Amint kezünket felengedjük a rugóról, a hamutartó automatikusan visszazár, ezáltal a szem elől rejtve marad minden nyom és a kellemetlen szagokat sem fogjuk érezni. Akár közvetlen a hamutartóba is bedobhatod az égő cigaretacsikket, mivel a hamus elfojtja az égést.

Nagyon praktikus a hamu tárolására, egyszerűen használható, könnyen tisztítható. A hamu kiürítéséhez le kell tekernünk a tetejét és már üríthetjük is.

Egy-egy bepörgős hamutartó kiválóan alkalmas dekorációs célra; éttermek, szállodák, bárok, kávézok kijelölt dohányzó helyeire. Tökéletes ajándék önmagadnak, ismerősödnek vagy dohányos barátodnak egyaránt!