Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Szivar Kellékek

A szivartartozékok olyan termékek széles választékát jelentik, amelyek a szivarozás élményét fokozzák és kiegészítik. Ezen tartozékok közé tartoznak a szivarvágók, öngyújtók, párásítók, hamutartók és utazótáskák.


5termék 15
5termék 15

A szivarvágók olyan eszközök, amelyek segítségével precíz vágást készítenek a szivarfejen, ami sima és egyenletes húzást tesz lehetővé. Különféle típusú vágók állnak rendelkezésre, beleértve a guillotine vágókat, a lyukasztóvágókat és a V-vágókat, amelyek mindegyike saját egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkeznek.

Az öngyújtók elengedhetetlenek a szivarok meggyújtásához, és többféle típus közül lehet választani, beleértve a butángyújtókat, a fáklyagyújtókat és a gyufát.

A humidorok speciális edények, amelyek a szivarok optimális páratartalmának tárolására szolgálnak, amely körülbelül 70%. Általában fából készülnek és cédrusfával vannak bélelve, hogy fenntartsák az ideális páratartalmat.

A hamutartók egy másik elengedhetetlen kelléket jelent a szivarosok számára, mivel biztonságos és kényelmes helyet biztosítanak a szivar és a hamu pihentetésére. Különböző anyagokból készülhetnek, például üvegből, fémből vagy kerámiából, és különféle kivitelben készülhetnek.

Az utazó tokokat úgy tervezték, hogy megvédjék a szivarokat szállítás közben. Általában bőrből, kemény vagy puha tokból készülnek, és mérettől függően néhány vagy több szivar is elfér.

Összefoglalva, a szivartartozékok olyan termékek széles választékát jelentik, amelyek célja a szivarozás élményének fokozása és kiegészítése. Ide tartoznak például a szivarvágók, öngyújtók, párásítók, hamutartók és utazótáskák, amelyek mindegyike saját egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. Akár tapasztalt szivarrajongó, akár újonc a szivarok világában, ezek a tartozékok minden szivarozó számára kötelezőek.