Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Zsebhamuzó

A zsebhamutartók kompakt és kényelmes verziót biztosítanak a cigarettacsikk megfelelő kezelésére ha éppen úton vagy, a városban sétálsz, a tengerparton lógatod a lábad, túrázol, rendezvényen vagy vagy épp nincs a környéken hamutartó. Tartsd tisztán környezeted!


3termék 13
3termék 13

A zsebhamuzók a tudatosság megtestesítői. A zsebhamuzók lehetőséget biztosítanak azon személyek számára akik odafigyelnek környezetükre és nem dobják el a cigarettacsikket, csak mert nem látnak épp egy kukát a környéken. A zsebhamuzók arra születtek, hogy bárhol is vagyunk a világban ne szennyezzük környezetünket. Kompakt, kis mérete aligha zavarja a zsebed tartalmát, összezárt állapotban gondosan végzi a dolgát, nem szóródik ki a tartalma és a szagokat is elzárja.A cigarettacsikkeken túl bármi más is tárolható bennük.

Kötelező darab azok számára akik sokat vannak szabadtéri környezetben.

 

Webáruházunk kényelmes megoldást kínál útközben dohányzóknak zsebhamutartóinkkal. Ezek a hamutartók kicsik és kompaktak, úgy tervezték, hogy könnyen elférjenek zsebben vagy pénztárcában. Tartós anyagokból készülnek, így biztosítva, hogy újra és újra használhatóak legyenek. A hamutartók szorosan záródó fedéllel rendelkeznek, amely megtartja a hamut és a cigarettacsikkeket, és kompakt méretének köszönhetően tökéletesek utazáshoz, szabadtéri rendezvényekhez vagy nyilvános helyeken való használatra, ahol megengedett a dohányzás. A hamutartók sokféle színben és kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön személyes stílusának, és elengedhetetlen kellékei azoknak a dohányosoknak, akik felelősségteljesek és figyelmesek szeretnének lenni környezetükre. Vásároljon most, és tapasztalja meg zsebhamutartóink kényelmét és praktikumát.