Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Cigarettapapír

A cigipapírok olyan méretre vágott vagy végtelenített papírok, amelyek a dohányvágat burkolására készültek. Bármily meglepő, a cigarettapapír elengedhetetlen hozzávaló egy kézzel sodort cigarettához.


30termék 130
30termék 130

Szerintünk minden egyes kézzel sodort cigarettában van egy kis művészi plusz, ami hiányzik a dobozos cigarettákból.
A kézzel sodort cigaretta maga egy életérzés, ahogy az ember saját magának készíti el a füstölni valót.

Ez a dohányzási forma sokkal kifinomultabb, mint a dobozos verzió. Egy-egy finom kézzel sodort cigaretta olyan mint egy pohár finom bor. Itt nem arról van szó, hogy csak előkapod a zsebedből a cigit és már meg is gyújtod, itt arról van szó, hogy ha már élsz eme szokással akkor megadod a módját és kiélvezed annak minden percét. Ne aggódj ha kezdő vagy, az interneten rengeteg videóból tudsz tanulni, hogy hogy érdemes cigarettát sodorni, melyhez csak dohányra, szűrőre és cigipapírra lesz szükséged. A nemzeti dohányboltokban kapható külön sodrásra készült dohány, melynek vágata kifejezetten a sodráshoz való.(Camel, Domingo, Amber Leaf, Golden Virginia)

Cigarettapapírokból kifejezetten sokféle fajtából válogathatunk, megtalálva a saját igényeinknek megfelelőt.
Magyarországon a méretre vágott papírokból a legelterjedtebb a standard méret amely 70mm hosszúságú ezt követi a king size méret, amely 108mm hosszal bír. A következő kategóriába tartoznak a rollos cigarettapapírok, amelyek egy végtelenített tekercsben kerülnek forgalomba ezáltal mi magunk szabhatunk méretet cigarettánkhoz. Népszerű cigarettapapír márkák kicsiny hazánkban: RAW, Rollo, Atomic, Smoking, Gizeh, Mascotte, Rizla, Primus, Columbus, OCB.

A saját kezűleg sodort cigaretták ára sokkal kevesebb anyagi vonzattal jár.

Felejtsd el a bibliába vagy A4-es papírba tekert cigit és vásárolj biztos forrásból a trafikokban!