Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Atomic Sodró Átlátszó Műanyag 4 in 1 Szürke

Atomic Sodró Átlátszó Műanyag 4 in 1 Szürke
Atomic Sodró Átlátszó Műanyag 4 in 1 Szürke
Atomic Sodró Átlátszó Műanyag 4 in 1 Szürke

Fedezze fel a dohányzás új dimenzióját az Atomic sodró átlátszó műanyag 4 in 1 kézi cigarettasodróval. Ez a lenyűgöző eszköz nem csak egy egyszerű sodró, hanem egy multifunkcionális mesteri darab, amely magában foglal négy különböző hasznos funkciót.

Raktáron
1 215 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Kézi Sodrás Előnyei

Az Atomic sodró kézi sodrása olyan élményt nyújt, amit más eszközök nem képesek elérni. Az egyedi sodrás technológiája lehetővé teszi, hogy önállóan, saját ritmusában készítse el saját cigarettáját. Ezáltal teljes kontrollt biztosít a dohány mennyisége és sűrűsége felett.

Négy az Egyben Funkcionalitás

  1. Őrlő: Az Atomic Sodró beépített őrlője biztosítja, hogy mindig friss és egyenletes őrleményt kapjon. Ezáltal fokozza az ízeket és élvezetet.

  2. Rejtekrész: A túloldalon található rejtekrész tökéletes hely a dohánytároláshoz, így mindig könnyedén hozzáférhet az alapanyagokhoz.

  3. Sodró: A sodró funkció segítségével könnyedén és precízen sodorhatja cigarettáját. Az ergonomikus kialakítás kényelmet és hatékonyságot garantál.

  4. Papírtartó: Az eszköz alsó részén található papírtartó gondoskodik arról, hogy mindig kéznél legyen a cigarettapapír. praktikus és helytakarékos megoldás.

Adatok
Vonalkód
4014663270713
Hossz
7,8 cm
Anyaga
Műanyag
Cikkszám
rf75225
Forgalmazhatóság

Jelen jogszabályoknak köszönhetően a cigarettakészítésre alkalmas eszközöket kizárólag dohányboltban vásárolhat meg a végfelhasználó.

Ha a környékeden nem kapható, keress minket bátran és mi mindent megteszünk, hogy elérhetővé tegyük a hozzád eső legközelebbi nemzeti dohányboltban.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!