Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Hüvely - Filter

Jelen törvényi előírásoknak megfelelően az e kategóriába eső termékeket csak és kizárólag nemzeti dohányboltban vásárolhat meg a kedves fogyasztó, ezért, ha a környékeden nem kaphatóak termékeink, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és eljuttatjuk termékpalettánkat a hozzád eső legközelebbi partnerünkhöz!


6termék 16
6termék 16

Tartsd te is készleten a Rollo termékcsaládot, hogy ne távozzon üres kézzel azon fogyasztó aki ezen termékeket keresi nálatok!

A gyári cigaretta ára az elmúlt években hatalmas mértékben megnőtt, emiatt sokan saját maguk állítják elő cigarettájukat az otthon kényelmében, mely folyamat révén rengeteget spórolnak, emelett saját maguk választhatják ki a hozzávaló dohányt és a hüvelyt. A töltéshez szükséged lesz a dohányon és hüvelyen kívül egy épkézláb cigarettatöltőre is!

A vékonyabb vonal kedvelői számára a Rollo Ultra Slim (6,5mm) cigarettahüvelyt ajánljuk, mely elérhető hagyományos fehér vagy barna véggel. A mégvékonyabb vonalt preferálóknak a Rollo Micro Slim (5,5mm) cigarettahüvelyt ajánluk, mely szintén elérhető hagyományos véggel és parafaszínű barna véggel is. Aki azonban az élvezeteket szereti elnyújtani, annak a Rollo Blue 100"-as hosszúságú cigarettahüvelyt ajánljuk, mely egy lépéssel hosszabb a normál méretű cigarettákhoz képest.

A Rollo Blue Ultra Slim és a Rollo Red Ultra Slim hüvelyek töltéséhez a Rollo Ultra Slim töltő használatát részesítjük előnyben, a Rollo Blue Micro Slim és a Rollo Red Micro Slim hüvelyek töltéséhez pedig a Rollo Micro Slim töltő használata ajánlott, melyeket szintén megrendelhetsz a hozzád legközelebb eső partnerüzletünkbe.

A cigarettafiltereket azon fogyasztók számára fejlesztették ki, akik szeretik kézzel sodorni cigarettájukat. A cigarettafilter elengedhetetlen része egy finomra tekert cigarettának, mely megszűri a cigarettánkat és masszív tartást is ad remekműveinknek. Kézzel sodort élvezetről itt olvashatsz bővebben.

A cigarettatöltéshez a hagyományos vágott dohány alkalmas; a cigaretta sodrásához azonban sodrásra alkalmas dohányt kell választanunk. Jelenleg ezen sodrásra alkalmas dohányok elérhetőek a trafikokban: Camel Yellow, Camel Blue, Domingo Original, Domingo Virginia, Marlboro Touch, Amber Leaf, Manitou Pink, Manitou Gold, Pepe Rich Green, Pepe Easy Green.