Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Egészségvédő-szipka

A műanyag egészségvédő szipkát a dohányzás során keletkező kátrány szűrésére használják.


3termék 13
3termék 13

A füstszűrő szipkák és betétek nagyszerű lehetőséget kínálnak a dohányosok számára, hogy csökkentsék a cigarettafüstben található káros anyagoknak való kitettségüket. Ezek a szűrők a dohányzás során belélegzett kátrány 90%-át képesek kiszűrni, ami jelentős hatással lehet az ember egészségére.

Az egészségvédő szipkák műanyagból készültek, és szűrőbetétet tartalmaznak, amely a füst áthaladása közben felfogja a káros anyagokat. A dohányzás során egy kis hőt is felszívnak, ami kényelmesebbé teheti az élményt a dohányos számára. Az egyik legjobb dolog ezekben a szűrőkben, hogy nem változtatják meg a dohány ízét, így a dohányosok továbbra is élvezhetik az általuk kedvelt ízt, miközben csökkentik a káros anyagoknak való kitettségüket.

A füstszűrő szipkák és betétek használata észrevehető hatással lehet a személy légzőszervi egészségére. Néhány héttel a szűrők használatának megkezdése után sok dohányos arról számol be, hogy a reggeli köhögés intenzitása csökken, vagy akár eltűnik. A szűrők rendszeres használatával csökkenthető a köhögés, a légszomj és enyhíthető a torokfájás is.

A füstszűrő filtereknek és betéteinek kozmetikai hatása is van. Minimalizálják a dohányzás okozta sárgásbarna foltokat a fogakon és az ujjakon. Nagyon jól látható az is, hogy a füstölés során mennyi kátrány szívódik fel, mivel a szűrőbetét elszíneződik. Fontos megjegyezni, hogy egy szűrőbetét legfeljebb 5-8 alkalommal használható.

Összefoglalva, a füstszűrő szipkák, filterek és betétek hatékony módszert jelentenek a dohányosok számára a cigarettafüstben található káros anyagoknak való kitettség csökkentésére. A kátrány akár 90%-át is kiszűrhetik, javítják a légzőszervi egészséget, és csökkentik a sárgásbarna foltokat a fogakon és az ujjakon. Ez egy apró változtatás, amely hosszú távon nagy változást hozhat.