Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Cigarettakellék

A cigarettatartozékok egy olyan termékcsalád, amely a dohányzás élményét fokozza és kényelmesebbé teszi. Néhány népszerű cikk ebben a kategóriában: cigarettapapírok, hüvelyek, szűrők, cigarettatöltők, sodrók és kovakő.

A cigarettapapírok vékony papírlapok, amelyekkel kézzel sodorják a cigarettát. Különböző méretű, anyagú és ízűek, például rizs, kender és len. Különböző mennyiségben és kiszerelésben kaphatók, például egyetlen papírfüzetben vagy ömlesztve.

A cigarettacsövek üres, előre legyártott cigarettapapírok, amelyek egyik vége szűrővel van ellátva. Általában papír és cellulóz-acetát keverékéből készülnek, amely egyfajta műanyag, amelyet szűrőként használnak. Úgy tervezték, hogy ömlesztett dohánnyal töltsék meg cigarettatöltővel, ami egy olyan eszköz, amely a dohányt a tubusba nyomja. Miután megtelt, a hüvelyt lezárják, és a cigaretta elszívható. A cigarettahüvely használata lehetővé teszi a dohányos számára, hogy saját maga készítse el cigarettáját, saját maga választhatja meg a dohánykeverékeket és a szűrőerősséget, és pénzt takaríthat meg a gyári cigaretták vásárlásához képest.

A kovakő kicsi, kovakő alapú eszközök, amelyeket arra használnak, hogy szikrát hozzanak létre a cigaretták vagy más dohányzó anyagok meggyújtásához. Általában fémből készülnek, és kis kerékkel vagy ütővel rendelkeznek, amelyet a szikra létrehozására használnak.

Mindezek a cigarettatartozékok, legyen szó cigarettapapírokról, hüvelyekről, szűrőkről, cigarettatöltőkről, sodrógépekről vagy kovakőről, úgy lettek kialakítva, hogy a dohányzás élményét még élvezetesebbé és kényelmesebbé tegyék. Széles körben kaphatók füstüzletekben, kisboltokban és online kiskereskedőknél.