Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A dohányiparban végzett eddigi tevékenységünk és saját fogyasztásunk által szerzett személyes tapasztalataink alapján legfőbb célunk, hogy olyan termékeket tegyünk elérhetővé, amelyek nem csupán maradéktalanul kielégítik a fogyasztók széleskörű igényeit, hanem kiállítva a trafikoknak is egyedi atmoszférát teremtenek.
Fontos számunkra, hogy olyan termékeket forgalmazzunk az alacsonyabb árkategóriáktól kezdve, a prémium kategóriáig, amelyeket mi is szívesen használnánk, ezért saját kezűleg ellenőrizzük azok minőségét. Kínálatunkban lehetőség van a legkülönbözőbb márkák és termékek között válogatni, emellett igyekszünk magas minőséget biztosítani vásárlóinknak.

A dohányiparban végzett jelenlegi tevékenységünk által is folyamatosan figyelünk az aktuális trendekre és igényekre, hogy mindig naprakészek maradhassunk, ezzel partnereinknek is versenyelőnyt biztosítunk.
Meglévő partnereink elégedettségéből adódóan, webshopunkkal szeretnénk szélesebb körnek megnyitni termékkínálatunk elérhetőségét.

A vásárló elégedettsége, belénk vetett hite és bizalma számunkra kincset ér.

 

Személyes történetünk

2006-ban egy törvénymódosítást követően az öngyújtókra kiterjedő szabályozás megváltozott, tűzvédelmi és gyermekvédelmi szempontból új irányzatokat fogadtak el.
Miszerint, az öngyújtó nem hasonlíthat semmilyen figyelemfelkeltő tárgyra, nem lehet rajta semmilyen fityegő vagy rá akasztott dísz. Ekkor döntöttem el, hogy ennek értékesítésével és a hozzátartozó termékkategóriákkal fogok foglalkozni. Az idő múlásával kialakult a saját piacom és rengeteg partnerem lett. Ezt követően 2013-ban egy újabb törvénymódosításnak köszönhetően megnyíltak a Nemzeti Dohányboltok. Ezen piacon egy teljesen új világ nyílt meg előttem, új feladatokra és igényekre kellett fókuszálnom, miközben partnerlistám egyre csak bővült. Termékportfólióm és kiegészítő termékeim skálája rohamosan bővült.

A kíváncsi lelkem slepptúrás munkám közben sem hagyott nyugodni, így egy Cegléden tett munkanapomon felfigyeltem egy frissen nyílt dohányboltra, mely kívülről hatalmasnak tűnt. Ekkor egy érzés futott át rajtam, amely azt diktálta be kell mennem megismerkedni, mivel tudtam, hogy olyan kínálatot tudok nyújtani ami felkelti az illetékes figyelmét, így hát bementem és körülnéztem. A boltban láttam, hogy itt értik miről is szól valójában egy dohánybolt. Saját dizájnnal ellátott trafik elkápráztatott, gyönyörű színkombinációk és kialakítás melyet nagyon kevesen tudnak magukévá ebben a korszakban.

A pultban megérdeklődtem a kedves hölgyeket, hogy esetleg itt van-e az üzletvezető és mit ad isten pont fülön csíptem. Egy fiatalember lépett elő ki ebben az iparágban szívvel-lélekkel dolgozik a trafikok megnyitása óta. Fogadtatásom nagyon kedves volt és barátságos. Ez a srác piszkosul fiatal volt ehhez a munkakörhöz, amiben dolgozik, viszont pozitív hozzáállása, szakértelme és tudása nagyon szembetűnő volt egy-két szóváltást követően.

Második látogatásomkor már kész tervekkel állt elő egy közös webáruház indításán, de még csak ötletszinten. Ekkor dőlt el bennem, hogy kibővítem eddigi tevékenységem és nyitok egy shopot, mivel megtaláltam a hozzá illő legjobb partnert is, aki hozzám hasonló szeretettel, igények teljesítésével, benne rejlő tudásával éri el céljait. Sok megpróbáltatásnak hála egy teljes évet szántunk a stratégiák kidolgozására és elkezdtük a közös munkát a webáruházzal, hogy minden vevőréteget kellőképpen ki tudjunk szolgálni. Minden termékünket saját kezűleg ellenőrzünk, tesztelünk és hozunk döntést érdemes-e forgalmaznunk. Ebben döntő szerepet nyújt a minőség.

Webshopunk egyszerű és kezelhető felületet biztosít és reméljük, hogy mindenki megtalálja számításait bennünk!

Jó egészséget kívánunk!