Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Szakácsfáklya

A szakácsfáklyát gyakran használják konyhai eszközként a cukor karamellizálására. Konyhai fáklyaként vagy főzőfáklyaként is emlegetik, emellett a villanyszerelésben is igen jó munkatárs lehet.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Professzionális szakácsfáklya, flambírozó pisztoly, cukorégető, karamellizáló pisztoly, konyhai lángszóró, kézi gázégő, lángforrasztó egyazon konyhai eszköz elnevezései, mely segítségével elsősorban tökéletes karamellréteget hozhatunk létre a sütemények tetején. Minden jó séf konyhájában megtalálni ezt az eszközt. fáklya jelenléte a konyhában egy igazán eredményes házi szakács jele.

A fáklya működés közben egy szűk, koncentrált lángnyelvet hoz létre. Nagy teljesítményű hő leadására képes, ezért használata fokozott elővigyázatosságot igényel! Mindazonáltal mindegyik szakácsfáklya biztonságos otthoni használatra és számos beépített biztonsági funkcióval rendelkezik, például: gyerekzár.

Működtetéséhez nagyobb mennyiségű bután gázra van szükségünk, melyet (ha kifogy) a fáklya alján a töltőszelepen keresztül tudunk feltölteni.

Őszinték leszünk, a tűzzel játszani szórakoztató, azonban rengeteg olyan konyhai eszköz van amire semmi szükséged, de mindenképpen vágysz rá. Szerény véleményünk szerint egy kulináris fáklya sokkal fantasztikusabb konyhai eszköz, mint mondjuk egy epercsumázó vagy egy WiFi képes kanáltartó...

Ez a tüzes cukiság ideális még a születésnapi gyertyagyújtáshoz az asztalterítő és a hüvelykujjad megégetése nélkül.