Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Szűrőbetét

A dohányzáshoz használt szűrőbetétek kicsi, hengeres szűrők, amelyeket a cigaretta végébe helyeznek. Jellemzően cellulóz-acetátból, egyfajta műanyagból készülnek, és a dohányzás során belélegzett káros anyagok mennyiségének csökkentésére szolgálnak.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Ezek a szűrőbetétek úgy működnek, hogy felfogják a kis részecskéket, és semlegesítik a káros vegyszereket, miközben a füst áthalad rajtuk. Gyakran aktív szénből vagy más olyan anyagokból készülnek, amelyekről ismert, hogy hatékonyan eltávolítják a káros anyagokat, például a kátrányt és a nikotint.

A dohányzáshoz használt szűrőbetétek többféle típusban kaphatók, és természetes anyagokból, például kenderből vagy bambuszból készülhetnek, amelyek környezetbarátabbak, és pozitív hatással lehetnek a füst ízére is.

A szűrőbetét használatával jelentősen csökkenthető a dohányzás során belélegzett káros anyagok mennyisége, illetve a kibocsátott passzív dohányzás mennyisége is, így a dohányzás kevésbé káros élmény a dohányos környezetében.

Összefoglalva, a dohányzáshoz használt szűrőbetétek kisméretű, hengeres cellulóz-acetátból készült szűrők, amelyeket a cigaretta végébe helyeznek. Úgy működnek, hogy felfogják a kis részecskéket, és semlegesítik a káros vegyszereket, miközben a füst áthalad rajtuk. Különböző típusúak, és természetes anyagokból, például kenderből vagy bambuszból készülhetnek, amelyek környezetbarátabbak lehetnek, és pozitív hatással vannak a füst ízére. Ez egy apró változtatás, amely hosszú távon nagy változást hozhat.