Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Raw Dohánytartó Erszény
Raw Dohánytartó Erszény
4 999 Ft

Raw Dohánytartó Erszény

Raw Dohánytartó Erszény
Raw Dohánytartó Erszény
Raw Dohánytartó Erszény

Raw Tárca a dohány és papír tárolására

Raktáron
4 999 Ft
Részletek

A Raw dohánytartó és papírtartó egy igazi dohányos "pénztárca".

Természetes nyers anyagból készült, a belseje pedig alumínium fóliával bélelt ami gondoskodik a dohány nedvességéről, így csak a dohányt kell áthelyeznünk az erszénybe a csomagolása nélkül. Emellett a papírok és kiegészítők is elférnek egy külön zsebben, így mindent egyben tarthatsz egy normál méretű "pénztárcában" és már mehetsz is füstölni.

A RAW Wallet("pénztárca") egy csodálatos termék, amely a Roll Your Own rajongójának a legjobbat nyújtja mindkét világból: stílust és funkcionalitást. A RAW pénztárcának van egy bélelt zsebe, amely frissen és elszigetelten tartja a dohányt vagy a fűszernövényeket, egy tépőzáras elülső zseb a RAW tekercspapírok és -tartozékok biztonságban tartása érdekében, valamint egy elasztikus szalaggal ellátott, lehajtható felső fül, amely biztosítja, hogy ne nyíljon ki a zsebedben.


Ha RAW rajongó vagy, vagy egyszerűen csak egy Roll Your Own Guru, akkor ez minden kollekcióhoz kötelező. A dohány, papírokat és kiegészítőit mindig jól kinézve, rendezetten tartsd magadnál.Adatok
Vonalkód
belseje alumínium fóliával bélelt
Hossz
15,5 cm
Szélesség
8,5 cm
Gyűjtő/Display
1 db
Beltartalom/Pack
1db
Cikkszám
rf82210
Kiegészítő termékek