Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink

Raw Állítható Sodró 110mm

Raw Állítható Sodró 110mm
Raw Állítható Sodró 110mm
Raw Állítható Sodró 110mm

Raw Állítható Kender Műanyag Sodró 110mm

Raktáron
1 195 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

A Raw állítható sodróval normál vagy vastag cigit is tudsz tekerni, mely speciálisan előállított természetes kender kompozit műanyagból készül, amelyet innovatív, környezetbarát hideginjekciós eljárással alakítanak ki. Nem kínában készülnek és nem hagyományos műanyagból!

A gördülőkötényhez nagy szakítószilárdságú vinilt használnak mely dupla vastagságú és igazán tartós termék!

A sodró oldalán található egy pöcök a normál (soványabb) vagy a szélesebb (kövérebb) cigaretta kiválasztásához.

A RAW sodrók az indonéziai Kudus szigeten készülnek. Ez az a hely, ahol az 1880-as években először találták fel a szegfűszeges cigarettát. Kudusban még mindig vannak nagy cigarettagyárak, amelyek kézzel sodorják a cigarettát. Vannak, akik több tízezer embert foglalkoztatnak, hogy cigarettát sodorjanak. Az 1930-as években egy gyárat hoztak létre, amely a helyi gyárakat kézihengergépekkel látja el. Ez a gyár a világ legrégebbi hengerlőgépgyára. Az 1990-es években építették ki velük a kapcsolatot, és most a Raw a legnagyobb ügyfelük – neked köszönhetően! Üzemünk tudja, hogyan készítsünk kiváló minőségű sodrókat, amelyek több tízezer tekercsig tartanak. Valószínűleg sok pénzt megtakaríthatnánk, ha Kínában úgy készítenénk a görgőinket, mint mindenki más, de a minőség mindkettőnk számára fontosabb, mint a költség.

Adatok
Vonalkód
716165155799
Anyaga
Kender-Kompozit
Cikkszám
rf82504
Forgalmazhatóság

Jelen jogszabályoknak köszönhetően a cigarettakészítésre alkalmas eszközöket kizárólag dohányboltban vásárolhat meg a végfelhasználó.

Ha a környékeden nem kapható, keress minket bátran és mi mindent megteszünk, hogy elérhetővé tegyük a hozzád eső legközelebbi nemzeti dohányboltban.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek