Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Fém Cigarettatartó doboz "500 Euro"
Fém Cigarettatartó doboz "500 Euro"
560 Ft

Fém Cigarettatartó doboz "500 Euro"

A retro fém cigarettadoboz nemcsak a dohányosok körében kötelező darab, hanem egy praktikus ajándék is lehet azoknak, akik dohányoznak.

Raktáron
560 Ft
Részletek

Ez a retro fém cigarettatartó doboz tökéletes megoldás azoknak a dohányosoknak, akik belefáradtak abba, hogy cigarettájuk megsérül, vagy kihullik a dohány. A fémszerkezetnek és a kompakt méretnek köszönhetően bárhová magával viheti, a retro dizájn pedig stílusossá teszi. Egyszerre akár 20 cigaretta is elfér benne, így mindig kéznél lesz egy tartalék. Ez a fém cigarettásdoboz kötelező darab minden dohányos számára, és praktikus ajándék is lehet valakinek, aki dohányzik. Biztosan értékelni fogják!

Az 500 eurós bankjegy az euró legmagasabb címletű bankjegye, lila színű, Európa és Zeusz görög mitológiai alakjaival. A jegyzet elején Európa portréja, a hátoldalán Zeusz képe látható. Az 500 eurós bankjegyet a mindennapi tranzakciókban használják, és az eurózóna minden országában törvényes fizetőeszközként elfogadják. Tartalékvalutaként is használják, ami azt jelenti, hogy a világ központi bankjai és pénzintézetei nagy mennyiségben tartják.

Adatok
Vonalkód
6922462150663
Magasság
9 cm
Mélység
3 cm
Szélesség
7 cm
Anyaga
Fém
Cikkszám
rf33122
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek