Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Atomic Üvegpipa Duplaágú (1db-os) 0212766
Atomic Üvegpipa Duplaágú (1db-os) 0212766
2 190 Ft

Atomic Üvegpipa Duplaágú (1db-os) 0212766

Atomic Üvegpipa Duplaágú (1db-os) 0212766
Atomic Üvegpipa Duplaágú (1db-os) 0212766

A dupla működésű pipa tökéletes választás azok számára, akik egyedi pipaelélményre vágynak a pipázás során.

Raktáron
2 190 Ft
Részletek

Ennek a pipának a különleges designja előrevetíti a különleges élményt: nem egy, hanem két dohánykamrával rendelkezik! Mindkét kamra egy kis üveg buborékból áll, amelyet egy kis fém doboz fed, benne egy kis méretű szűrőrács. Mindkét kamra egy kis üvegkar hosszabbításában helyezkedik el.

Amikor szívod, láthatod a füstöt az egyik kamrából a másikba áramolni az átlátszó designnak köszönhetően, ami még izgalmasabbá teszi a pipázási élményt.

Két különböző kamrával két különböző ízt kóstolhatsz meg, keverhetsz két különböző dohányt egyszerre, vagy akár dohányt és még egy kis "dohányt" is összekeverhetsz egyedülálló érzésekért. Ennek a pipának az innovatív designja egyenletes és intenzív égést biztosít, így a füst ízletes és kellemes lesz.

Minőségi boroszilikát üvegből készült, ami elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz neki. De ne aggódj: annak ellenére, hogy vékonynak tűnik, ez a anyag rendkívül ellenálló a gyújtó hőjével szemben a felhevítés során.

A másik előnye ennek az anyagnak, hogy az Atomic dupla végű pipa rendkívül könnyen tisztítható minden használat után, hogy mindig tiszta és tökéletesen működő kiegészítővel rendelkezz.

Eltérve a hagyományos pipáktól, ahogyan azokat ismerjük, itt egy kis újítás!

Adatok
Vonalkód
4014663442950
Gyártási szám/cikkszám
0212766
Hossz
14 cm
Anyaga
Fém - Üveg
Cikkszám
rf0212766
Fontos tájékoztatás!

Üvegpipa rendelés esetén csak előre utalás után tudjuk feldolgozni a rendelést!

Köszönjük, hogy a mi webshopunkat választotta! Szeretnénk tájékoztatni, hogy üvegpipák esetén a rendeléseket csak előre utalás után tudjuk feldolgozni. Tapasztalataink sajnos azt mutatják, hogy sok esetben problémák adódtak a csomagok átvételével, és szeretnénk biztosítani arról, hogy a rendelések zökkenőmentesen érkezzenek meg Önhöz.
 
(Nem titkoljuk, a problémák oka a a megbízhatatlan vásárlókból ered, mely rontja üzletpolitikánkat és jövőbeni működésünket.) 

A biztonságos és gördülékeny kiszállítás érdekében kérjük, hogy amennyiben üvegpipát helyez a kosárba, előre utalással rendezze a rendelését. Ezzel segít nekünk, hogy a kiválasztott termék gyorsan és megbízhatóan útjára indulhasson.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek