Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Blog

Valami még az Iqos Ilumát is megelőzi ?

Valami még az Iqos Ilumát is megelőzi ?

Nemsoká kiderül...

Egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk az Iqos Iluma magyarországi érkezéséről, ám eddig különféle kifogások miatt (covid,háború) ez nem valósult meg és ez a story még mindig várat magára egy kicsit. 

"Az IQOS a hagyományos cigaretták füstmentes alternatívája, amely a dohányt felmelegíti, nem pedig elégeti, és ízletes, nikotintartalmú gőzt termel. Az eszközt úgy tervezték, hogy kielégítő dohányzási élményt nyújtson kevesebb káros anyag kibocsátással, mint a hagyományos cigaretták."

A korábbi Iqos 2.4 akció nem úgy sült el, ahogy azt a cég tervezte, az első nap az Iqos eladási volumene messze alul maradta a várakozásokat, így hirtelen az összes terméket visszahívták és beszüntették az akciót, azonban nem kellett sokat várni, mert már itt is van a következő árcsökkentés, ahol az Iqos Duo készülékeket a régi 19.990.-Forintos ár helyett 12.990.- Forintos áron vásárolhatjuk meg. Ezzel is hozzájárulva a füstmentes jövő felé!

Azonban cikkünk egy teljesen más készülékről szeretne tájékoztatást adni, mely nem más, mint az IQOS ORIGINALS ONE készülékek várható bevezetése kicsiny hazánkba.

A várakozásunktól merőben eltérő opció látott napvilágot, miszerint az Iqos Iluma helyett jönnek a kompakt, Iqos Originals One készülékek 4 féle színben:

  • Turqoise - türkiz
  • Scarlet - piros
  • Silver - szürke
  • Slate - fekete (a fentebbi képen látható)

Az új IQOS ORIGINALS ONE egy minden az egyben eszköz, amellyel élvezheti az útközbeni pillanatokat, elegáns, könnyű, modern dizájnjában. Egy teljes feltöltéssel 20 szál Heets dohánytöltet elszívására alkalmas. Hasonló a készülék a korábban magyarországi forgalomban lévő Iqos Multi készülékhez, amely 10 szál elszívására aklamas töltés nélkül. Azonban az " Originals One" készülékek kompakt méretűek, stílusosabbak, és mindent egybe foglalnak, így nincs szükség külön töltőtokra és hevítőre, hanem mindent egy stílusos, letisztult készülékként kapunk meg. A készülékek bevezetésének időpontja még képlékeny, azonban mi a nyár elejére tippelnénk. Az árakat tekintve, ha figyelembe vesszük, hogy "bevezetési akció" keretein belül történik az első értékesítési szakasz, akkor egy 10.000 forint körüli árat mondanánk logikusnak. 

E készülékek bevezetése mögött azon indokok állhatnak, hogy a konkurens cégek hasonló készülékei kezdenek teret hódítani maguknak, így valamit lépnie kellett a Philip Morris Magyarország Kft.-nek is. Ám egyelőre a cég mögött álló Iqos-al kapcsolatos ügyintézés, ügyfélszolgálat, termékhasználati videók, az eladók edukálása és tudásuk naprakészen tartása és még sok egyéb hasznos tevékenységük a céget az első számú szereplővé helyezi a hevítéses dohánytermékekkel és készülékekkel foglalkozó cégek közül. A többi cég mögött nincs ekkora szolgáltatás, és ügyféltámogatási rendszer, így azon fogyasztók, akik kipróbálnak egy más cég által gyártott készüléket, melyről sem a fogyasztónak nincs információja sem az értékesítő kollégáknak, úgy igen nehéz feladat a füstmentes jövő felé vezető út...

Az IQOS nem kockázatmentes. Az IQOS használata közben nikotin szabadul fel, ami függőséget okoz.