Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Blog

Új készülékek várhatóak

2022.03.07 19:09
Új készülékek várhatóak

Japán és Svájc után talán Magyarország lehet a következő célpont, ahol bevezetésre kerülnek az új Iqos készülékek!

Az IQOS egy olyan elektronikai esköz, amely égetés helyett hevíti a dohányt, ezáltal élvezhetjük a dohány valódi ízét - égés, füst és kellemetlen hamu nélkül.

A Philip Morris International (PMI) tavaly bejelentette az új IQOS ILUMA piacra dobását Japánban, majd idén januárban újabb két hellyel bővültek Svájcban. AZ IQOS Iluma a vállalat növekvő dohányzásmentes termékportfóliójának legújabb tagja, a hagymányos éghető dohánytermékek alternatíváját kereső felnőttek számára. Az IQOS új termékcsaládja az IQOS Tobacco Heating System több generációját tartalmazza, így a cég a dohányzás jobb és kielégítőbb alternatíváit kínálja. Az IQOS Iluma a márka első dohányfűtési rendszere, amely indukciós fűtési technológiát alkalmaz, mely nem használ fűtőelemet(hevítőpengét) és nem igényel tisztítást.

Az eszköz speciális TEREA nevű, Heatstickkel működik. A Terea Smartcore Sticks speciálisan tervezett hevítő dohányrudak, melyek kizárólag az Iluma indukciós fűtésű készülékhez terveztek, eme új stick nem kompatibilis a régebbi generációs pengés hevítőkészülékekkel. A készülék érzékeli a Stick behelyezését és automatikusan bekapcsolja a készüléket. Ezek az eszközök sem generálnak égést vagy füstöt, és a PMI kutatása szerint az IQOS Iluma kellemesebb élményt nyújt a korábbi IQOS generációkhoz képest. A PMI szerint ezek a penge nélküli eszközök tisztább módszert kínálnak a dohány felmelegítésére belülről, anélkül, hogy megégetnék a dohányt, így egyenletesebb élményt nyújtanak, nem maradnak dohánymaradványok, és nincs szükség az eszköz tisztítására.

Jelenleg kétfajta készüléktípusról tudunk: IQOS Iluma és IQOS Iluma Prime , mindkét készülék az új indukciós fűtési technológiát alkalmazza, de eltérő kialakítást kínálnak, így a felnőtt felhasználók kiválaszthatják az igényeiknek és preferenciáiknak leginkább megfelelő készüléket.

Ha jövőbelátó szemünk nem téved, akkor nagy valószínűséggel hazánkban is kaphatóak lesznek idővel ezek a készüléktípusok is, amelyek 4 trendi színben érhetőek el, jelenleg csak külföldön: Jade Green, Gold Khaki, Obsidian Black és Bronze Taupe

Az új IQOS ILUMA (www.novusfumus.nl)

Jelenleg világszerte több mint 20 millió felhasználója van az IQOS dohányhevítéses rendszernek, és a PMI becslése szerint ezeknek a férfiaknak és nőknek több mint 73%-a (körülbelül 14,7 millió fő) teljesen átállt az IQOS-ra, és abbahagyta a dohányzást, miközben az átállás különböző szakaszaiban maradt. A PMI átfogó ambíciója, hogy 2025-re legalább 40 millió PMI dohányzó, aki egyébként továbbra is dohányozna, füstmentes termékekre váltson. A vállalat célja továbbá, hogy 2025-re nettó árbevételének több mint fele a füstmentes termékekből származzon.

Az Iqos terjedése példátlan hazánkban, ilyen hatalmas piacrészt, ilyen rövid idő alatt még egyik dohánygyártó cég sem tudott produkálni a Philip Morris Magyarország Kft.-n kívül. Reméljük további sikeres előremenetelésüket a füstmentes világ felé!

A készülékről ide kattintva tekinthetsz meg egy kisvideót.

(Forrás: www.moodiedavittreport.com , www.novusfumus.nl)

AZ IQOS NEM KOCKÁZATMENTES!

A DOHÁNYZÁS SÚLYOSAN KÁROSÍTJA ÖN ÉS KÖRNYEZETE EGÉSZSÉGÉT!