Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Zippo Kanóc
Zippo Kanóc
790 Ft
ÚJ

Zippo Kanóc

A Zippo Kanóc kulcsszerepet játszik a legendás Zippo gyújtók működésében. Az egyedülálló anyagok és tervezés biztosítja a stabil és hosszantartó lángokat, amely minden alkalommal tökéletes lángot biztosít.

Raktáron
790 Ft
Részletek

A Zippo öngyújtóban lévő kanóc egy vékony pamut vagy más rostos anyag csík, amelyet az öngyújtó tartályából a lángba juttatnak. Jellemzően az öngyújtó közepén található, fém vagy más hőálló anyag veszi körül, amely segít visszatartani a lángot és megvédi a felhasználó kezét a hőtől.

A Zippo öngyújtó kanócát úgy tervezték, hogy könnyen cserélhető legyen, mivel idővel elhasználódik vagy megsérül. A kanóc cseréjéhez a felhasználónak ki kell nyitnia az öngyújtót, és el kell távolítania a régi kanócot. Ezután behelyezhető egy új kanóc, ügyelve arra, hogy az megfelelően illeszkedjen, és egy vonalban legyen az öngyújtó üzemanyagtartályával és gyújtószerkezetével. Ha a kanóc a helyére került, az öngyújtót le lehet zárni és a szokásos módon használható.

A Zippo kanóc minden Zippo öngyújtó nélkülözhetetlen eleme, és fontos a kanócot rendszeresen cserélni, hogy az öngyújtó megfelelően működjön. A kanóc cseréje mellett az is fontos, hogy az öngyújtót tisztán és jól karbantartsuk, hogy a legjobban működjön.

Adatok
Vonalkód
041689560010
Cikkszám
rf13101
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek