Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Blog

OCB - Cigarettapapírok

OCB - Cigarettapapírok

Az OCB egy francia cég, amely 1822 óta gyárt tekercspapírokat.

OCB - Odet Customs Bureau

Az "ODET" egy mozaikszó, amely franciául az "Office de l'Exploitation des Tabacs" rövidítése, ami angolul "Tobacco Operation Office"-t jelent. A „Bureau” a francia „iroda” szó. Tehát az "OCB" lefordítható "Tobacco Operation Bureau"-ra, ami egy utalás a cég dohányzással kapcsolatos múltjára. Fontos azonban megjegyezni, hogy az "OCB" nevet gyakran használják köznyelvben, és a betűszó pontos jelentése a szövegkörnyezettől függően változhat.

A nagy tekintélyű OCB márka Franciaországból származik, cigarettapapírjai világszerte ismertek. Különféle anyagokból készült papírok széles választékát kínálják, rövid és hosszú méretben egyaránt. Az OCB a hagyományos cigarettapapírjaik mellett filteres papírokat is gyárt, köztük a népszerű "infinity" papírjaikat, amelyek 5 méteres változatban is kaphatók. Termékpalettájukban megtalálhatók rövid, hosszú és king-size cigarettapapírok, 5 méteres sodrópapírok, valamint rizsből és kenderből készült papírok is. Biogazdálkodással termesztett kenderből előhengerített szűrőket és cigarettapapírokat is kínálnak. Az OCB minőség és változatosság iránti elkötelezettsége megbízható választássá teszi őket a dohányosok körében.

Az OCB gördülőpapírok egyik jellemzője a vékonyságuk. Ez ideálissá teszi azok számára, akik a lassabb, hűvösebb égést kedvelik. A tekercspapírok is fehérítetlenek, ami azt jelenti, hogy megőrzik természetes színüket és ízüket. Ez autentikusabb dohányzási élményt eredményezhet. Fenntarthatósági törekvéseikről és elkötelezettségükről is ismertek a környezetbarát anyagok iránt.

 

Népszerű papírjaik Magyarországon:

  • OCB Rövid kék sodrópapír:

  • OCB Rolls Slim + Filter:

  • OCB KS Slim + Filter:

Összességében az OCB tekercspapírok népszerűek a dohányosok körében vékonyságuk, fehérítetlen természetes ízük és kiváló minőségük miatt. Ha dohányzási igényeinek megfelelő prémium gördülőpapírt keres, az OCB-t mindenképpen érdemes megfontolni! A termékek nemzeti dohányboltokban megtalálhatóak!