Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Blog

Új Heets a láthatáron

Új Heets a láthatáron

Csak kapkodjuk a fejünket, hirtelen mennyi új Heets jelent meg a dohányboltokban, nem kell sokat várni és már itt is a következő, azonban eme ízes örömök nem tartanak már sokáig...

Hamarosan érkezik egy új Heets a trafikok polcaira:

 

A HEETS Aboral Pearl egy dohánytermék, amelyet kifejezetten az IQOS-szal, a Philip Morris International Tobacco által kifejlesztett, nem égető dohányrendszerrel való használatra terveztek. Az IQOS rendszer a HEETS néven ismert dohányrudakat az égéspont alatti hőmérsékletre melegíti fel, és nem füstöt, hanem ízletes nikotintartalmú gőzt termel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a dohányzás élményét a hagyományos cigarettákhoz kapcsolódó káros füst és kátrány nélkül.

Ezt a fajtát zöldalma íze jellemzi, amely akkor szabadul fel, amikor a felhasználó rákattint a kapszulára a filter belsejében. Az ízekkel teli kapszulát az IQOS készülék hője is aktiválja, és további ízréteget ad a párának.

A hővel nem égethető dohánytermékek, például az ID, MC és a HEETS használata az elmúlt években egyre népszerűbb lett, mint a dohányzás potenciálisan kevésbé káros alternatívája. Bár ezeknek a termékeknek a hosszú távú egészségügyi hatásait még tanulmányozzák, egyes kutatások azt sugallják, hogy a hagyományos cigarettákhoz képest csökkenthetik a káros vegyi anyagoknak való kitettséget.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az IQOS és vele együtt a HEETS nem kockázatmentes, és nem engedélyezett a dohányzás abbahagyását segítő eszközként. Dohányterméknek minősülnek, és óvatosan kell használni őket. Mindig az a legjobb, ha teljesen abbahagyja a dohányzást a legjobb egészségügyi eredmények érdekében.

Ennek ellenére az IQOS és a HEETS hűséges követőkre tett szert a felnőtt dohányosok körében, akik kényelmesebb és társadalmilag elfogadhatóbb dohányzási módot keresnek. Az IQOS készülék kompakt mérete és a füstképződés hiánya megkönnyíti a használatát nyilvános helyeken és olyan területeken, ahol a dohányzás korlátozott. Azonban ugyan azok a szabályok vonatkoznak erre a dohányzási formára is, hiába nem érezni ha éppen valaki a raktárban pöfékelt el egyet.

A HEETS Aboral Pearl egyedülálló zöldalma ízével új és élvezetes módot kínál a felhasználóknak az IQOS rendszer megtapasztalására. Az ízkapszula extra dimenziót ad a gőznek, így minden egyes használat érzékszervibb és kielégítőbb élményt nyújt.

Fontos megjegyezni, hogy a dohánytermékeket, beleértve a HEETS-t és az IQOS-t is, felelősségteljesen és csak felnőtteknek szabad használniuk. Ha úgy dönt, hogy ezeket a termékeket használja, feltétlenül kövesse a használati utasítást és az összes vonatkozó törvényt, előírást.