Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

 • Blog
 • Gyakori kérdések
 • Bemutatkozás
 • Kapcsolat
 • Viszonteladóknak
 • Partnereink
Cedar Töltőgáz 250ml
Cedar Töltőgáz 250ml
720 Ft

Cedar Töltőgáz 250ml

Cedar Töltőgáz 250ml

Raktáron
720 Ft
Részletek

Az öngyújtógáz, más néven bután, egy szénhidrogéngáz, amelyet általában öngyújtók és fáklyák üzemanyagaként használnak. Nagyon gyúlékony és könnyen meggyullad, ha szikrának vagy lángnak van kitéve.

Az öngyújtógázt általában túlnyomásos tartályban, például tartályban vagy patronban tárolják, ami lehetővé teszi, hogy egy szelepen keresztül könnyen adagolható legyen. Öngyújtógázzal működő öngyújtó használatához a felhasználónak először meg kell töltenie az öngyújtót úgy, hogy a gázpalackot az öngyújtó alján lévő szelephez nyomja, majd lenyomva engedi a gázt az öngyújtóba. Miután az öngyújtó megtelt gázzal, a felhasználó meggyújthatja a lángot a gyújtásgomb lenyomásával.

Az öngyújtó gáz kényelmes és könnyen használható üzemanyag, amely széles körben elérhető és viszonylag olcsó. Gyakran használják különféle alkalmazásokban, beleértve a cigaretták, grillek és gyertyák meggyújtását, valamint számos ipari és laboratóriumi beállítást. Fontos azonban, hogy óvatosan bánjunk az öngyújtó gázzal, mivel nagyon gyúlékony és veszélyes lehet, ha nem megfelelően használják.

Hogyan töltsünk meg egy öngyújtót?

A mellékelt adapterekből válaszd ki az öngyújtódnak vagy gázgyújtódnak megfelelőt. Helyezd a gáztöltő szelepszárára, majd enyhén rászorítva engedd fel gázzal az öngyújtót.

 

  Előnyei: Maximálisan finomított gáz, mely nagyon jól ég, ennek a tisztaságnak köszönhetően a tűzgyújtóeszköz hosszabb élettartamát biztosítja, gondolva itt a többszöri feltöltésre, mert kevésbé koszolódnak az öngyújtóban lévő szelepek, fúvókák!

  A gáztöltő szelepszár fémből készült, így csökkentve a meghibásodását; a szár eltörését.

  Származási hely: Kína 

  Szavatossági idő a palack alján jelzett!

  Nettó beltartalom 250ml/125g

  ADR UN.1950 veszélyességi besorolás, a szállítás besorolás szerint történik!

   

  Magyar piacfelügyeleti társaság által bevizsgált és engedélyezett termék! 

  Adatok
  Vonalkód
  5999539182286
  Szelep
  Fém
  Űrtartalom
  250 ml
  Cikkszám
  rf60109
  Biztonsági utasítások
  H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol! H229 A palackban túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. P210 Hőtől, forró felületektől, szikrától,nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó! Tilos a dohányzás! P211 Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni! P251 Nyomás alatti palackot ne lyukassza ki vagy égesse el még használat után sem, fokozottan robbanás és balesetveszélyes! P410+P412 Napfénytől védendő, nem érheti 50C° fokot meghaladó hő! P102 Gyermekektől fokozottan elzárva tartandó, rendkívül balesetveszélyes! H332 Belélegezve ártalmas, akár maradandó károsulásokat okozhat!

  Mindig tartsa be a gyártó utasításait!

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Kiegészítő termékek
  Hasonló termékek