Ügyfélszolgálat: +36204179410 (H-P: 9-17)

  • Blog
  • Gyakori kérdések
  • Bemutatkozás
  • Kapcsolat
  • Viszonteladóknak
  • Partnereink
Atomic Üvegpipa Mexikói Koponya Piros 0212677
Atomic Üvegpipa Mexikói Koponya Piros 0212677
2 990 Ft

Atomic Üvegpipa Mexikói Koponya Piros 0212677

Atomic Üvegpipa Mexikói Koponya Piros 15cm

Raktáron
2 990 Ft
Egységár: 2 990 Ft/db
Részletek

A

Az üveg bongpipák népszerűsége azon alapszik, hogy az üveg nem befolyásolja a füst ízét és a vízszűrésnek köszönhetően kellemessé teszi a füst belégzését.

 

A pipa kisméretű, így tárolása és szállítása könnyen megoldható. A pipa szívócsöve bármilyen irányba állítható, ahogy használója kívánja. Használatához nincs szükséges túl sok vízre, mivel a belső cső majdnem a pipa aljáig ér. Ennek a hosszú belső csőnek köszönhetően a füst "hosszú" utat tesz meg a szívócsőig, így a füst optimális hőmérsékletre hűl a belégzésig. 

A pipa folyadékigénye tetszés szerint választható 10ml és 50ml között, így a pipát saját igényeinek megfelelően használhatjuk. Kezdőknek nem ajánlott, mert ez a fajta bong üveg pipa erőseltejebb belégzést igényel.

 

Mexikóban November 1-én hatalmas fieszta veszi kezdetét, Ők másképp ünneplik a halottak napját. November első két napján Mexikóban óriási ünnepséget rendeznek, amely az elhunytak magasztálásáról és az újjászületésbe vetett hitról szól. Ehhez a két naphoz számtalan szokás és hagyomány kapcsolódik. Papírcsontvázak kelnek életre színes bokrétákkal a fejükön, a boltok marcipánkoporsókat árulnak, a gyerekek pedig koponya alakú cukorkákat esznek. Eme mexikói ünnep többezer éves múltra tekint vissza. A pipa megjelenése ennek állít emléket.

 

A színes mexikói koponya minta egy dekoratív minta, amely koponyákat ábrázol, gyakran élénk és merész színekben. Ezt a dizájnt a mexikói kultúra ihlette, és gyakran használják különféle termékekhez, például ruházathoz, lakberendezéshez és kiegészítőkhöz. A koponyák használata a mexikói kultúrában az ősi hagyományokban gyökerezik, és gyakran használják az elhunyt szeretteik életének megünneplésére. A színes mexikói koponya-dizájnnal rendelkező termék valószínűleg egyedi és élénk megjelenést kölcsönöz, ami biztosan vonzza a tekintetet.

Adatok
Vonalkód
4014663532606
Gyártási szám/cikkszám
0212677
Magasság
15 cm
Anyaga
Üveg
Cikkszám
rf41118
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek